Egmont Fonden Ansøgningsforløb

Er du klar til at ansøge?

Her kan du få svar på dine spørgsmål om ansøgningsfrister, og om forløbet før og efter ansøgning og eventuel støtte.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er der ansøgningsfrist?
Kan jeg søge støtte til min idé?
Hvordan skriver jeg en god forespørgsel?
Hvordan sender jeg en forespørgsel?
Hvor lang er behandlingstiden?
Hvordan får jeg svar?

Vi har ikke en ansøgningsfrist. Forespørgsler, som er en kort beskrivelse af din idé til en indsats, behandles løbende.

Du kan søge støtte til forskellige typer af indsatser, som bidrager til, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse i 2030. Inden du ansøger, skal du sætte dig ind i vores strategiske indsatsområder.

Gå til Indsatsområder

Vi modtager gerne en forespørgsel, som er en kort beskrivelse af din idé til en indsats. Når du sender os dit ønske til støtte, er det vigtigt, at din idé og vores strategi passer sammen, at din indsats ligger inden for vores strategiske indsatsområder, og at din indsats har et stærkt børneperspektiv.

Hent skabelon for en forespørgsel

Hvis du er klar til at ansøge, skal du sende din idé via vores online ansøgningsskema, hvor du udfylder et ansøgningsskema. Vi anbefaler, at du først benytter vores skabelon for en forespørgsel, da det ikke er muligt at gemme undervejs i online ansøgningsskema. Vi vurderer ikke forespørgsler, vi har modtaget over e-mail.

Find skabelon til en forespørgsel her.

Find vores online ansøgningsskema her.

Vi har en behandlingstid på to til tre uger, når du sender os din forespørgsel. Hvis du herefter er blevet opfordret til at ansøge til en potentiel bevilling, kan behandlingstiden være op til ni måneder. Det skyldes, at ansøgningen først behandles af fagpersoner i Egmont Fondens sekretariat og dernæst af Egmont Fondens bestyrelse, som træffer endelig beslutning om eventuel bevilling. Bestyrelsen mødes i alt fire gange om året til bevillingsudvalgsmøder.

Gå til Bestyrelse

Hvis vi vurderer, at din forespørgsel falder uden for vores strategiske fokus, eller at vi af andre grunde ikke kan støtte jeres idé, vil du få svar på mail. Vi har desværre ikke mulighed for at give en individuel begrundelse for alle afslag, da vi løbende modtager et stort antal forespørgsler. 

Hvis vi vurderer, at der er en mulighed for, at din idé kan opnå støtte, vil I blive kontaktet med henblik på at sende en egentlig ansøgning.

Vi bestræber os på at give svar inden for 10 dage, men enkelte tilfælde kan der gå længere tid. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre om status på din forespørgsel.

Forespørgsel

Send os din forespørgsel

Ønsker du at søge støtte til en indsats, skal du sende os en forespørgsel med en kort beskrivelse med din idé til samarbejde. Det gør du ved at oprette en profil i vores online ansøgningsskema og udfylde et ansøgningsskema. Vi anbefaler, at du først benytter vores skabelon for en forespørgsel, da det ikke er muligt at gemme undervejs i online ansøgningsskema.

Hent skabelon for en forespørgsel

Egmont Fonden_ungdomsuddannelse

Har vi opfordret dig til at sende os en ansøgning?

Vi modtager kun ansøgninger til potentielle bevillinger, som vi har bedt om på baggrund af en forespørgsel. Du kan her læse mere om, hvad en ansøgning skal indeholde.

Hent skabelon for en ansøgning

Gå i dialog

Jakob Roepstorff

Programchef

Email:
Telefon:
20 21 33 23

Camilla Bjerre Damgaard

Programchef

Email:
Telefon:
21 54 93 17

Mads Espersen Lyager

Programchef

Email:
Telefon:
23 84 33 76